Pijls draagt STRICKIE

Wie is toch die krullenbol met een STRICKIE om zijn nek. Deze man is Roderick Pijls. Met zijn 26 jaar jong is hij bezig om furore te maken als Kiter, maar ook als internationaal Model.

Roderick is wonend in Noordwijk, maar daar is hij niet heel erg vaak te vinden, met een gemiddelde reistijd van negen maanden per jaar maakt deze kerel de mooiste reizen, van Zuid Afrika naar Indonesië. Jep, een beetje jaloezie is op zijn plek.

Roderick heeft bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en na zijn studie besloot hij zich 100% te focussen op het kitesurfen en dat deed hij met succes. Roderick is een kiter op wereldniveau, een prestatie van formaat.

Begin vorig jaar gonsde de naam van Roderick veel rond in de Media. En dat kwam door:

 Kitesurfen op een gifmeer

Roderick ging viral, iedereen leefde in verbazing, but he did it. Kiten op een Gifmeer in Tanzania, hoe bruut is dat? Het mooie van het verhaal is dat hij nog lang niet verzadigd is en hij is alweer op zoek naar nieuwe vette, baanbrekende projecten. Owja, waarom draagt Pijls eigenlijk een STRICKIE. Waarom kiest STRICKIE voor de Pijls?

Wij zijn gek op kleur. Roderick is een kleurrijk persoon. Roderick werkt met dezelfde liefde en passie aan zijn sport zoals STRICKIE dat doet voor zijn vlinderstrikken. Kortom, a perfect match. 

Thanks man.

Cheers