De blog van STRICKIE

Maandelijks een nieuwe blog!

Vijf procent per STRICKIE naar Hivos

Vijf procent per STRICKIE naar Hivos

STRICKIE staat midden in de maatschappij en vindt het belangrijk om iets terug te geven. Daarom staan we er niet alleen op dat onze strikken op een eerlijke wijze worden ontwikkeld, maar willen we ook ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Onlangs zijn we een samenwerking met Hivos (www.hivos.nl) aangegaan waarbij we hebben afgesproken om vijf procent per verkochte strik aan de ontwikkelingsorganisatie te doneren. Een extra reden om een STRICKIE aan te schaffen!

Lees verder

Albert Einstein was een strikkendrager

Albert Einstein was een strikkendrager

STRICKIE brengt de komende maanden een ode aan bekende strikkendragers. Dit doen we door leuke feitjes over deze markante figuren op een rijtje te zetten. Zo houden we deze helden in ere. Maar je komt niet zomaar in ons lijstje. De strikkendrager moet een belangrijke bijdrage hebben geleverd. Iets opzienbarends hebben gedaan in de politiek, wetenschap, kunst, etc. Dat kunnen we zeker zeggen voor de eerste bekende drager van de vlinderstrik op ons lijstje, Albert Einstein

Lees verder

Pijls draagt STRICKIE

Pijls draagt STRICKIE

Wie is toch die krullenbol met een STRICKIE om zijn nek. Deze man is Roderick Pijls. Met zijn 26 jaar jong is hij bezig om furore te maken als Kiter, maar ook als internationaal Model.

Lees verder

STRICKIE viert Kerst!

STRICKIE viert Kerst!

Het is weer bijna Kerst. Een periode die doorgaans gevierd wordt met familie en vrienden. De periode waar de kerstdeuntjes van Mariah Carry en Wham wederom de revue passeren. Maar ook het befaamde liedje van Youp van ’T Hek met Flappie.

Lees verder

STRICKIE

STRICKIE

Wij zijn hèt vlinderstrikken merk in Nederland. Wij zijn gek op vlinderstrikken. 

Lees verder