Vijf procent per STRICKIE naar Hivos

STRICKIE staat midden in de maatschappij en vindt het belangrijk om iets terug te geven. Daarom staan we er niet alleen op dat onze strikken op een eerlijke wijze worden ontwikkeld, maar willen we ook ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Onlangs zijn we een samenwerking met Hivos (www.hivos.nl) aangegaan waarbij we hebben afgesproken om vijf procent per verkochte strik aan de ontwikkelingsorganisatie te doneren. Een extra reden om een STRICKIE aan te schaffen!

Feestje voor iedereen

Wij staan voor een inclusieve samenleving. Iedereen is welkom op ons feestje, ongeacht waar je woont, geboren bent, wat je geloofsovertuiging is, wie je liefhebt of wat je geslacht is. Deze woorden zetten we graag om in daden en daarom werken we graag samen met partijen die dezelfde waarden nastreven.

Waarom Hivos?

Hivos is zo’n partij. Zij strijden al meer dan vijftig jaar voor een rechtvaardige en inclusieve samenleving en verzetten zich tegen machtsongelijkheid. Ze geloven dat ieder mens de vrijheid moet hebben om te geloven wat ze willen en te zijn wie ze zijn, hun mening te uiten en de gevestigde orde uit te dagen en te beïnvloeden. Iets waar wij als organisatie helemaal achter staan. Dit is de reden dat we graag vijf procent per strik afstaan om hen bij hun missie te ondersteunen. Lees hier meer over de werkwijze van Hivos.

Kortom, met STRICKIE maak je niet alleen jezelf, maar ook de wereld een stukje mooier.